
Poftiți la mămăligă cu castane, în restaurantul cu produse de la kilometrul zero!
Hrănește-te cu roadele pământului tău – curate, simple, naturale și bune, pune-le pe masă celor care te vizitează, inovează cu respect pentru tradiții și locuri,
Hrănește-te cu roadele pământului tău – curate, simple, naturale și bune, pune-le pe masă celor care te vizitează, inovează cu respect pentru tradiții și locuri,
Carnivor sau nu, așa ceva este de încercat, măcar pentru spectacol, dacă ajungeți în Piemonte, în Nordul Italiei: „Bollito misto alla Piemontese” sau „Gran bollito
Focaccia, spun italienii, era consumată încă din vremurile Romei Antice – Panis Focacius, i se spunea, și era o turtă coaptă pe vatră. E un
Știu, e previzibil, dar italienii dețin rețeta succesului – și acum mă refer la rețeta celei mai bune înghețate. Il gelato italiano fură inimi și
O călătorie în Mauritius e ca și cum ai vizita deodată Africa, India și China din punct de vedere culinar. E un mix de popoare
Oh, mâncarea în Italia, mâncarea la Roma… E simplă, savuroasă, delicioasă. Aș putea scrie mult, dar cu siguranță te-aș enerva de… poftă! În primul rând,
Designed and build by madd8